Prvi ples

Trump i Melania plesali uz My way na Inauguracijskom balu

Foto: Reuters
Donald i Melania Trump
Foto: Reuters
Donald i Melania Trump
21.01.2017.
u 08:55
Melanija je, ovoga puta raspuštene kose, bila odjevena u dugu bijelu haljinu, golih ramena, s visokim prorezom, dok je Trump izabrao elegantno crno odijelo, bijelu košulju i crnu leptir mašnu.
Pogledaj originalni članak

Novi američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania plesali su po prvi put kao predsjednik SAD-a i Prva dama u petak navečer na jednom od inauguracijskih balova u glavnom gradu Washingtonu.

Predsjednički par zaplesao je uz "My way" Franka Sinatre na Liberty Ballu.

Melania je, ovoga puta raspuštene kose, bila odjevena u dugu bijelu haljinu, golih ramena, s visokim prorezom, dok je Trump izabrao elegantno crno odijelo, bijelu košulju i crnu leptir mašnu.

Očekuje se da će Trumpovi sudjelovati na tri inauguracijska bala u petak navečer, čime će završiti prvi dan izbora Donalda Trumpa za novog američkog predsjednika.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OK
okvarbudovič
13:57 21.01.2017.

prekrasan par

Avatar Marenggo
Marenggo
14:04 21.01.2017.

Vidi se da je ljubav na prvi pogled hahaha