do 12 godina zatvora

Trojica muškaraca u minskim poljima uzgajali marihuanu

Foto: PU požeško-slavonska
Trojica muškaraca u minskim poljima uzgajali marihuanu
02.11.2018.
u 11:47
Pretragom obiteljskih kuća i osobnih automobila koje su koristili počinitelji pronađeni su i oduzeti mobilni aparati
Pogledaj originalni članak

Službenici Policijske uprave požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljanina starosti 35, 50 i 54 godine s područja Pakraca i Lipika, koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Osumnjičeni su, naime, uzgojili više od 200 komada cannabis biljki s ciljem proizvodnje marihuane poradi daljnje prodaje. Biljke su uzgajali na više lokacija na širem području Lipika u minskim poljima i minski sumnjivim područjima. Pretragom obiteljskih kuća i osobnih automobila koje su koristili počinitelji pronađeni su i oduzeti mobilni aparati, dok je u obiteljskoj kući koju koristi 54-godišnjak pronađeno i oduzeto 55 komada biljki marihuane koje su se nalazile u fazi sušenja.

Trojka je kazneno prijavljena, a prijete im zatvorske kazne od jedne do 12 godina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FT
feel_the_coruption
13:24 02.11.2018.

Ali zato multikulti rosssssssanda iz uljanika neće dobiti zatvor. Iako je on i IDS ekipa pokrala par milijardi kuna. Ni skupina borg koji su izvukli pola milijarde iz agrokora...

RI
rightside
19:36 02.11.2018.

pa i da rosandu zatvore,nista se tu nebi promjenilo jel glavne lopine ostaju slobodni,,ali oni imaju i svoje suce i svoj dorh i svoju policiju no cudi mene kako to "ne vidi" nitko iz zagreba,,da tome stane na kraj,,iako se sve zna kako idu njihove istrage,,)) primjer opce poznat iz medija o jednoj "sluzbenici" iz mileticevog kruga za koju su napisali da se ubila tako da je sjedila za sparetom i pustala plin i udisala..sta onda vise reci,,))))