Velika potraga

Trogodišnja djevojčica nestala iz sobe, policija sumnja na otmicu

Foto: Screenshot YouTube
chloe campbell
10.04.2014.
u 15:30
U dvorištu je bio parkiran automobil pa se preko njega moglo ući u njenu sobu. Na krovu je ostao otisak stopala, kaže obiteljska prijateljica
Pogledaj originalni članak

Trogodišnja Australka Chloe Campbell noćas je nestala iz obiteljskog doma u gradiću Childersu, a policija koja vjeruje da je riječ o otmici, pokrenula je potragu, piše Daily Mail.

Obiteljska prijateljica Melissa Small ispričala je kako su roditelji, nakon što su Chloe stavili na spavanje, gledali televiziju do 1 sat ujutro te zaspali.

– U njenu sobu ušli su oko 7 sati ujutro, no djevojčica nije bila ondje, a prozor je bio otvoren. U dvorištu je bio parkiran automobil, preko njega se moglo ući u njenu sobu, a na krovu je ostao otisak stopala. Iz sobe male Chloe nestala je i deka i plišana igračka – kazala je Small. 

Policija je u potragu krenula i helikopterom, a mnogi volonteri traže je obilazeći od kuće do kuće.

U medijima su se pojavile usporedbe s otmicom trogodišnje Britanke Madeleine McCann u Portugalu 2007. koja još nije pronađena.

>>Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar insideout
insideout
16:01 10.04.2014.

ma koga briga, da je to hrvatska djevojcica niko ne bi ni spomenuo u australiji I po svijetu a kamo li stavili na front page. to ti je kad je neko imperija a neko mala iskompleksirana boranija drzava

EV
Evadjoj
19:48 10.04.2014.

Insideout,molim vas nemojte se vi brinuti za Hrvatsku dijecu,jer ste bez emocija,duša vam je prazna.to je opasno!