Protiv ovisnosti

Trijezni tramvaj upozorava Osječane na alkoholizam

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Trijezni tramvaj upozorava Osječane na alkoholizam
07.12.2015.
u 12:00
Tramvaj će voziti od remize do prigradskog naselja Višnjevac pa prema Zelenom polju na drugom kraju gradu te ponovno do remize. prva je vožnja danas u 16 sati.
Pogledaj originalni članak

Trijezni tramvaj vozi osječkim ulicama, a kružit će doslovce duž cijelog grada. Putnici će u njemu dobivati letke na kojima će saznati kome se obratiti ukoliko imaju problem s alkoholizmom, ali i osvijestiti posljedice i štetnost prekomjernog ispijanja alkohola.

Tramvaj će voziti od remize do prigradskog naselja Višnjevac pa prema Zelenom polju na drugom kraju gradu te ponovno do remize. prva je vožnja danas u 16 sati. U Mjesecu borbe protiv alkoholizma vožnje su organizirali osječki Klubovi liječenih alkoholičara, Crveni križ, GPP i policija. 

>>  U četvrtak Zagrebom vozi Trijezni tramvaj zvan čežnja – ljubav

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.