'Tri vozila za Ured predsjednika, četiri za Oružane snage’

20.03.2009.
u 19:35
Pogledaj originalni članak

U MORH-u ističu kako su tri mercedesa nabavljena za potrebe Ureda predsjednika RH, a ostala četiri za potrebe Oružanih snaga. Istodobno je, dodaje se u odgovoru iz MORH-a, u Uredu predsjednika otpisano pet starih vozila istovrsne namjene, a u MORH-u 14.

Ured predsjednika otpisao je tri vozila BMW 750i, jedan mercedes AMG G36 i jedan puch 300G, dok je MORH otpisao 4 mitsubishija pajero, 5 jeep cherokeja, 3 nissana terana te 2 opel frontere.

Iz toga je vidljivo, kažu u MORH-u, da nije riječ o povećanju voznog parka te dodaju kako su stara vozila stvarala visoke troškove održavanja. Vodilo se računa, dodaju, i o logističkim troškovima u smislu smanjenja vrsta i tipova vozila u voznom parku. (V. Mo.)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr