DANAS U VEČERNJEM

Tri poduzetničke priče: Ostali su u Slavoniji, pokrenuli posao i uspjeli

Tri poduzetničke priče: Ostali su u Slavoniji, pokrenuli posao i uspjeli
26.03.2018.
u 00:00
Krenuli su iz skučenih tavanskih sobica, založili nekretnine roditelja za kredit, a danas su svuda cijenjeni poduzetnici
Pogledaj originalni članak

Krenuli su iz skučenih sobica i s tavana, a posluju danas s cijelim svijetom, odakle im stižu priznanja i pohvale za trud i profesionalnost. Gotovo da im nema premca. Ili, založili su nekretnine svojih roditelja kako bi podigli kredit, otkupili i pokrenuli drvni pogon u koji se godinama nije ulagalo. Zasukali su rukave i primili se posla nakon što su nekadašnji industrijski divovi u kojima su radili otišli u stečaj, a iako im je, složit će se, teže što su u Slavoniji, nikada nisu odustali.     

Cijeli tekst pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Socijalne trgovine prazne, samo dva trgovačka lanca doniraju hranu svaki dan

- Hoće li se ukinuti zaštitni dodatak na sve mirovine?

- Bivši gazda ukrao mi je identitet i uzeo kredit. Sad sam blokirana

- Natalia Kosovac: Zbog Sissi sam uzbuđena toliko da ne spavam

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
06:04 26.03.2018.

Sve pršti od uspjeha.Opet Kradezeovska propaganda.