bombaški napad

Tri eksplozije odjeknule u Bangkoku, Iranac ostao bez nogu

Tri eksplozije odjeknule u Bangkoku, Iranac ostao bez nogu
14.02.2012.
u 13:45
Najprije je eksplozija odjeknula u kući koju su, kako se pretpostavlja, trojica iranskih državljana unajmila na mjesec dana
Pogledaj originalni članak

Tri eksplozije odjeknule su danas u prometnom i poslovnom dijelu Bangkoka, javlja BBC.

Najprije je eksplozija odjeknula u kući koju su, kako se pretpostavlja, trojica iranskih državljana unajmila na mjesec dana. Nakon toga dvojica su pobjegla, a treći, lakše ozlijeđen, bacio je bombu pod taksi koji se nije htio zaustaviti. Zatim je drugu bombu pokušao baciti na policiju, međutim ona je eksplodirala u njegovoj blizini te je ostao bez nogu. Odvezen je u bolnicu.

– Policija kontrolira situaciju, a pretpostavlja se da bi u unajmljenoj kući moglo biti još eksploziva. Ozlijeđena su četiri civila – izvijestila je tajlandska policija.

Mediji izvještavaju da je na mjestu eksplozije pronađena torba s iranskom identifikacijskom ispravom te da je veleposlanstvo SAD-a prošlog mjeseca upozorilo na mogućnost napada.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 130

GP
GP66
14:11 14.02.2012.

hehehehehehe vec vidjen scenario sto puta...treba nam izgovor za napad.....ako ga nemozemo naci budemo ga napravili sami...samo da vidimo sta je slijedece

OB
-obrisani-
16:21 14.02.2012.

4.02.2012. u 16:05h hunter211 je napisao/la: ploto, do jučer si govorio da neće bit napada na iran a sad je i tebi jasnije da napad slijedi, pogotovo poslije ovih vijesti o eksplzoijama u indiji, gruziji, bankoku ++++++++++ Ti si neki psiho ?/ Vidjet ćemo što će biti,ali još nije 100%. Nego ja sam tebe pitao zašto Hodorkovsky nije postao predsjednik Rusije iako je to komisija koju često navodiš već odlučila ??

Avatar LargoWinch
LargoWinch
14:10 14.02.2012.

ploto is back again: Iran = drevna civilizacija znanosti i umjetnosti Izrael - vodeća država po svim oblicima kriminala ---------------------------------------------------------------------------- Ako sam dobro razumio članak? Trojica Iranskih umijetnika su unajmila atelje, gdije su pravila skulpturu od plastičnog eksploziva. U svemu tome, dvojica kriminalaca iz Izraela su im isporučila plinsku bocu za roštilj koji su ovi prepremali kako bi obilježili predstojeću izložbu. Boca je pukla, jednom od umjetnika \"su se odsjekle noge\" kad je vidio šta se dogodilo, a drugi je demonstrativno napustio atelje i zovnuo taksi. To je to?