OPASNO NA KRIMU

Trenutak susreta Ukrajinaca i Rusa: Ovdje mi vladamo i Amerika je s nama!

Foto: Screenshot Reuters
Belbek,vojnici,Ukrajina
04.03.2014.
u 18:57
Pogledajte kako je izgledao susret ruskih i ukrajinskih vojnika jutros u vojnoj bazi na Krimu
Pogledaj originalni članak

Vijest o ispaljenim hicima iz ruskih pušaka na ulazu u zrakoplovnu vojnu bazu Belbek danas su prenijeli svi svjetski mediji. No, kako je napeta situacija izgledala u trenutku kada su se ukrajinski vojnici, pjevajući ukrajinsku himnu i noseći ukrajinske zastave, približavali ruskima, svjedoči snimka koju je objavio Reuters.

Ukrajinski zapovjednik: Samo hodajte naprijed. Ovdje mi vladamo i Amerika je s nama!

Ruski vojnik: Idemo razgovarati. Zaustavite svoje ljude, kažite im da se ponašaju na odgovarajući način.

Ukrajinski zapovjednik: Sukobljavamo se glavom u glavu kako bismo zadovoljili jednog političkog vođu. Dva smo bratska naroda. To nije u redu.

Ruski vojnik: Provocirate nas.

Ukrajinski zapovjednik: Ali došli smo k vama bez oružja.

Ubrzo su ih opkolili ruski vojnici koji su prošlog petka zauzeli Belbek. Daljnjih incidenata nije bilo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar superhik74
superhik74
19:52 04.03.2014.

Ovdje mi vladamo i Amerika je s nama u predaji vama Rusima. Dali su nam punu 1 milijardu za razliku od vas sirotinje Rusa koji ste bili ponudili samo 15.

DA
damocles
20:46 04.03.2014.

treba pusicka udariti putinu sankcije. nema druge. ostro i nemilosrdno. ili jos bolje poslati ona nasa dva mig-a tako da putin odmah se skameni od straha

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:04 04.03.2014.

Vi ste uveli ovu multimediu na velika zvona, a kad god pokušam pogledati video to jednostavno ne štima. Dajte popravite to, nemojte se blamirati.