Tomo Medved

'Uvjeren sam da će Vlada funkcionirati'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Božo Petrov, Tomislav Karamarko i Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Božo Petrov, Tomislav Karamarko i Tihomir Orešković
29.05.2016.
u 15:29
"Ja sam uvjeren da će ova Vlada opstati", istaknuo je ministar Medved
Pogledaj originalni članak

Ministar branitelja Tomo Medved (HDZ) danas je na pitanje novinara može li ova Vlada funkcionirati, poručio "naravno da može i Vlada će funkcionirati" te istaknuo kako je uvjeren da će ova Vlada opstati.

"Uvjeren sam da će Vlada funkcionirati. Demokracija je takva da omogućava razne oblike djelovanja, i političkog. Ja sam uvjeren da će ova Vlada opstati", istaknuo je ministar Medved na pitanje novinara može li Vlada funkcionirati i nakon oštrih kritika koje su upućene Mostu u subotu na Izbornom saboru HDZ-a. Ministar Medved istaknuo je kako su pred Vladom "iznimno zahtjevne zadaće".

 "I Ministarstvo hrvatskih branitelja i sva druga ministarstva su ozbiljno započela raditi svoj posao i nema ni jednog razloga da se prekida odnosno da se unosi nemir. Važno je da se usmjerimo prema rješavanju problema i da odgovaramo narodu za ono za što je ova Vlada izabrana", istaknuo je Medved.  Na upit novinara može li Vlada opstati čak i ako se u Hrvatskom saboru izglasa opoziv prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku (HDZ), Medved je poručio: "Uvjeravam vas da će ova Vlada opstati i da je ona dobila mandat da riješava probleme koji su od životnog značenja za ovo društvo".  

 Novinari su ministra Medveda pitali i kako sada gleda na prosvjed hrvatskih branitelja koji je bio prije godinu dana, a on je odgovorio kako  se nada da se zaista nikada više neće ponoviti takav odnos države prema hrvatskim braniteljima.

 "Gledam jednako kao i u to vrijeme. Dakle, to je nešto što se ne smije dešavati i nadam se da se zaista nikada više neće ponoviti takav odnos države prema hrvatskim braniteljima", poručio je ministar Medved u palači Dverce gdje je u povodu Dana branitelja grada Zagreba, 30. svibnja, zagrebački gradonačelnik priredio prijem za ratne zapovjednike, hrvatske branitelje, stradalnike Domovinskog rata i ratne vojne invalide grada Zagreba.  

>> Reiner: Većina će podržati Karamarka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar __________
__________
16:33 29.05.2016.

hoće, ali ne ova ...

BI
bijeliptic
17:07 29.05.2016.

sumljam ---------- ko je vidio program mosta i ko je pročitao koje reforme i kad možda bulj i gomola znaju-

BJ
Bjelovar112
22:44 29.05.2016.

ko brise komentare