Aktualni predsjednik

Ide protiv Vučića: Tomislav Nikolić kandidira se za predsjednika Srbije?

15.02.2017.
u 22:40
Očekuje se kako će njegova konačna odluka biti ubrzo objavljena u javnosti
Pogledaj originalni članak

Dan nakon što je Srpska napredna stranka (SNS) jednoglasno odlučila kandidirati Aleksandra Vučića za predsjednika Srbije aktualni srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić najavio je svoju kandidaturu.

To su prenijeli srbijanski mediji navodeći kako je Nikolić takvu odluku donio večeras tijekom proslave svoga 65-og rođendana. Očekuje se kako će njegova konačna odluka biti ubrzo objavljena u javnosti. Ako se Nikolić kandidira to utrku za predsjednika Srbije donekle komplicira.

Naime,Vučić je i dalje glavni favorit za predsjednika ali je za očekivati kako će to dovesti do drugoga kruga.    

>> Vučić u dvojbi: hoće li on sam ili Nikolić u borbu sa Šešeljom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

MN
Mnd7779
06:41 16.02.2017.

Bayern poderao Arsenal., Real isto nije loš

MI
mirkomirko3
23:24 15.02.2017.

nije mi jasno zasto se te vijesti uopce prenose u Hrvatskoh?

DU
Deleted user
08:31 16.02.2017.

Ovo je prava slika "antifašističke" srbije, dokazani četnik Vučić protiv četničkog vojvode Nikolića i ratnog zločinca Šešelja!