REAKCIJA

Karamarko: Ne znam točno na što misli Jadranka Kosor

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Karamarko: Ne znam točno na što misli Jadranka Kosor
26.11.2015.
u 13:24
Karamarko: Bilo je više takvih sastanaka, ali ovisi o kojoj temi
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas da ne zna točno na što misli bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja je dan ranije, odgovarajući na optužbe Ive Sanadera o tome da je on žrtva njezinog političkog progona, rekla kako je zanimljivo da u tom slučaju nitko ne spominje ulogu Tomislava Karamarka.

Bivši premijer i predsjednik HDZ-a Sanader jučer je nakon izlaska iz istražnog zatvora u zagrebačkom Remetincu izjavio kako je njegova nasljednica na čelnim pozicijama u Vladi i stranci Jadranka Kosor nakon što je on početkom 2010. najavio jači angažman u stranci pozvala glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i naredila mu njegov kazneni progon.

Kosor je, pak, odgovarajući na te prozivke izjavila medijima da nije mogla ni htjela utjecati ni na bilo koji način ni zaustavljati Državno odvjetništvo, Uskok i njihove čelne ljude te policiju u tome da rade svoj posao u progonu osumnjičenih za teška kaznena djela. "Neprekidno se spominje i jedan sastanak s Bajićem, ali se nikako ne spominje - kao ni sada - da je na taj sastanak došao tadašnji ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko, mislim da je to vrlo znakovito“, rekla je Kosor u izjavi za N1.

Za komentar Kosoričinih tvrdnji da je i Karamarko bio na sastanku s Bajićem na kojem je po Sanaderovim riječima dogovoren njegov progon novinari su u četvrtak pitali samog Karamarka uoči početka novog kruga pregovora između Mosta i  koalicije okupljene oko HDZ-a.

"Bilo je više takvih sastanaka, ali ovisi o kojoj temi. Bilo je tema stanje kriminala, korupcije itd. Toga dana se ne sjećam i na što ona točno misli ja ne znam. Ovo što je rekao Sanader vjerojatno će i dalje objašnjavati javnosti, a što je mislio, ne bih se u to doista petljao“, kazao je predsjednik HDZ-a.

>> Ivo Sanader nakon izlaska iz Remetinca otišao kući: Politikom se više ne bavim!

>> Sanader nakon izlaska iz Remetinca prozvao Kosor, a ona mu odgovorila: Dobro zna da to što govori nije istina

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
14:02 26.11.2015.

iz HDZ-a je jedino sigurno da se Šeks ničega ne sjeća, jer poslije onoliko alkohola ni Superhik mu nije do koljena.

MZ
ma zamisli
13:43 26.11.2015.

F E N O M E N A L N O !!! U hdz-eju sve sami sklerotičari. Niko se nićeg ne seća.Sećaju se 1991. ali grabeža i placovine se niko ne seća. Možda bi im u bankama mogli uz predočenje računa osvježit pamčenje

LA
Lavica7
15:32 26.11.2015.

Sto je s HDZ-om? Nitko se niceg ne sjeca? Dajte izaberite ljude koji nemaju sklerozu. Pa to je najmizernije sto se moze ocekivati. Ne koliki im je IQ-...vec samo da se sjecaju sto rade, sto govore i sto potpisuju.