Potpredsjednik Vlade

Tomislav Karamarko: Ako je Crnoja kriv, sigurno će morati dati ostavku

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Tomislav Karamarko: Ako je Crnoja kriv, sigurno će morati dati ostavku
27.01.2016.
u 15:04
– Vidio sam sve karakteristike tih optužbi na njegov račun i njegovu obranu. Danas ćemo razgovarati pa ćemo vidjeti što će biti – kazao je Karamarko.
Pogledaj originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko kazao je da će danas razgovarati s ministrom branitelja Mijom Crnojom.

– Vidio sam jučer sve karakteristike tih optužbi na njegov račun i njegovu obranu. Danas ćemo razgovarati pa ćemo vidjeti što će biti. Ne bih dalje o tome dok ne obavimo sastanak, razgovarat ćemo i o novim stvarima. Ako je kriv, sigurno će morati dati ostavku i otići, ako nije kriv, neće – zaključio je Karamarko.

Na pitanje treba li hitno otići šef SOA-e Dragan Lozančić jer navodno nije obavijestio predsjednicu da je upala u mjere, Karamarko je odgovorio da je to tek danas vidio.

SOA je zadužena i za zaštitu od protuobavještajnog djelovanja u vezi s hrvatskim dužnosnicima, a posebno s predsjednicom RH. Ako je došlo do takvog propusta, zbog toga sigurno treba odgovarati. A ako nije, svakako ne, ali mislim da se to treba istražiti– rekao je Karamarko.

>>Orešković o Crnoji: Popodne ćemo se naći pa ćete vidjeti moj stav i sve će biti jasno

>>Božo Petrov komentirao ministra Crnoju: Upoznati smo sa situacijom

>>Mijo Crnoja: Ja sam vlasnik zemljišta, mogu ga prodati drugi dan

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 73

DU
Deleted user
15:24 27.01.2016.

Što sam mogao drugo očekivati nego ovakve odgovore tipa AKO JE KRIV. Naravno od onih koji koaliraju sa neprijateljima ove države da bi na izborima dobili više glasova, koji izručuju generale u HAG, koji štite udbaše ne može se ni očekivati da budu pošteni.

DU
Deleted user
15:28 27.01.2016.

Ašta će jadan Karamarko, Crnoju je postavio šator- Crnoju (ne)će i smjeniti šator!

IV
ivomarjanovic28
15:09 27.01.2016.

Samo ostavka. nek zivi u toj brvnari. a novcem od kredita kaze moze putovat oko svijeta. al ja bi ga prija u zatvor