Vaše mišljenje

Tko je ostavio najbolji dojam u TV debati?

Foto: RTL
debata
Foto: RTL
debata
Foto: RTL
debata
Foto: RTL
debata
Foto: RTL
debata
Foto: RTL
debata
Foto: RTL
debata
Foto: RTL
debata
21.12.2014.
u 21:18
Je li vas netko večeras osvojio ili natjerao da promijenite svoju odluku o tome kome ćete dati svoj glas?
Pogledaj originalni članak

Na RTL-u smo večeras gledali prvu televizijsku debatu u kojoj su sudjelovali svi predsjednički kandidati.

Debata je trajala sat i pol i imala je nekoliko oštrijih dijelova u kojima su svojom žestinom prednjačili kandidati Milan Kujundžić i Ivan Sinčić

>> Što treba dr. Bosanac da govori o mojim građevinskim aktivnostima?

Najozbiljniji, bez ijednog osmijeha, bio je Sinčić, dok su aktualni predsjednik Josipović i Kolinda Grabar Kitarović pokušavali isijavati samouvjerenost i mirnoću. Jesu li u tome i uspjeli? Tko vas je neugodno iznenadio, a tko ugodno? Je li vas netko večeras osvojio ili natjerao da promijenite svoju odluku o tome kome ćete dati svoj glas?

>> Autobus Grabar Kitarović parkiran na stadionu Dinama

Svoje mišljenje ostavite u komentarima ispod članka!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 510

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:55 21.12.2014.

...nedaj bože da se desi još pet godina josipovića ... to če biti dvadeset godina komunističkog , antihrvatskog mraka u kontinuitetu ...(10 stipe i 10 ivo)

Avatar vitez
vitez
21:47 21.12.2014.

Kujundžić je bio fenomena! Kolinda pristojna.Josipović užas! Taj čovjek je totalna lignja bez stava! Odnosno obogatio se na grbači običnoih radnika-Josipović preko ZAMPA došao do love, njemu nije do Hrvatske niti naroda!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:34 21.12.2014.

Moram priznati da je Kujundžić značajno povećao izglede za drugi krug. Naravno, Josipović nije opcija.