PREDSJEDNIČKI IZBORI

Tko je ostavio bolji dojam u sučeljavanju?

Foto: Nova TV
TV sučeljavanje
Foto: Nova TV
TV sučeljavanje
Foto: Nova TV
TV sučeljavanje
08.01.2015.
u 22:01
Sučeljavanje na Novoj TV obilježeno je teškim optužbama na obje strane
Pogledaj originalni članak

Večerašnje sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV prošlo je u dosta borbenom tonu. Ivo Josipović je Kolindu Grabar Kitarović više puta optužio za iznošenje neistina, što je ona demantirala tvrdeći da apsolutno nikada ne laže.

– Ja ću samo podsjetiti da ste od početka kampanje izrekli nekoliko neistina i prešutjeli neke stvari. O avionima, o vašem statusu u NATO-u... – rekao je Josipović.

S druge strane, Grabar Kitarović je Josipovića optuživala za nečinjenje tijekom prvog mandata i suodgovornost za neuspjeh Milanovićeve vlade, kao i za dijeljenje naroda, između ostalog govorom o ustaškoj zmiji u Knessetu.

– Vi ste cijelu državu pred izraelskim parlamentom optužili za ustaštvo – rekla je.

Josipović je Kolindi Grabar Kitarović više puta spočitnuo sudjelovanje u Vladi Ive Sanadera za vrijeme teških korupcijskih afera. Kolinda mu je uzvratila da je SDP sljednica stranke koja je počinila brojne zločine.

Tko je na vas ostavio bolji dojam u ovom sučeljavanju, Ivo Josipović ili Kolinda Grabar Kitarović? Svoje mišljenje podijelite s nama u komentarima i anketi ispod članka.

>> 'Pošaljimo u zaborav ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih'

>> Josipoviću mir s Pupovcem može donijeti 20.000 glasova

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 670

TO
tommik
22:14 08.01.2015.

Svi za Kolindu!! Stisni plus ZA KOLINDU

AP
apolon
22:17 08.01.2015.

Nema nikakve sumnje- KGK!!!!!

TR
Trajkovski
22:18 08.01.2015.

Odlična Kolinda - svađalački nastrojen i pomalo izgubljen bivši predsjednik! Drži se Kolinda, hrvatski narod je uz tebe!