Kolumna

Tko je autor skulpture ispred Nadanovih dvora?

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Tko je autor skulpture ispred Nadanovih dvora?
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Ivan Starčević
13.11.2013.
u 13:00
Od jučer najbolji TV program je sve što kamera snimi, a ima veze s bogatstvom g. Vidoševića, inače Sanaderova brata blizanca – reporteri i njihove riječi pale su u drugi plan pred prizorima vrlo konkretne vrijednosti u kunama
Pogledaj originalni članak

Tri hrvatske televizije (HTV, Nova TV, RTL TV) i sve televizije koje vole da ih se tako zove istakle su se jučer u dežurstvu pred Hrvatskom gospodarskom komorom i ogromnom vilom u podsljemenskom Gornjem Prekrižju, na čijem zvonu i interfonu piše “Obitelj Vidošević”. Snimljeno je da su policajci u Hrvatsku gospodarsku komoru uveli g. Vidoševića, držeći ga za ruku sve do ulaza u zgradu, a onda je on oslobodio ruku da bi ušao ispred policajca i prošao pokraj svojeg portira kao slobodan čovjek. 

TV reporter, u nedostatku važnijih informacija, istaknuo je da ovaj put inače pričljivi Vidošević nije rekao ni riječi. Čulo se pitanje reporterke koja ja odnekud iza leđa policajaca tražila izjavu. Prepričano nam je da je iz zgrade HGK policija iznijela dvije vreće dokumenata i izvela žensku osobu koja je fasciklom skrivala lice. Bila je to peta uhićena u aferi, gđa Josipa Mladinov, šefica računovodstva. U Hrvatskoj je, iz razumljivih razloga, zavladala tolika zgroženost razmjerima pljačke koju su, sumnja se, izveli akteri afere Remorker, na čelu s g. Vidoševićem, Sanaderovim bratom blizancem, da je svaki detalj postao jednako važan dio cjeline. U nedostatku boljih informacija, jučer su najzanimljiviji bili prizori ispred raskošnog boravišta Vidoševićevih, pogotovo ona čudna skulptura i živahni crni pudl pred kućnim ulazom.

Najbolji TV program postao je sve što kamera snimi, a ima veze s g. Vidoševićem, inače Sanaderovim bratom blizancem – reporteri i njihove riječi pale su u drugi plan pred prizorima vrlo konkretne vrijednosti. Od danas ujutro očekujemo ulazak TV kamera u tajno podzemno skrovište slika. Sanader je imao samo sobu.

>> HTV-ov novinar Nađvinski prestrašio se Milana Bandića

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
Mirnadob
14:28 13.11.2013.

Hrvatski gradjani!!! DIZI te se! i vracajte sve opet u svoje vlasnistvo,sto su VAM pokrali HR domoljubi. Jer po HR pravosudju,necete dobit nista,samo jos vece poreze,prireze i namete,kako bi placali suce,koji su pristrani.

DE
Dejan10
15:21 13.11.2013.

Vecina novinara su komunisti i jugosloveni.