Prijetnja načelniku

'Žena će ti postati udovica, dijete će ti ostati bez oca'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Žena će ti postati udovica, dijete će ti ostati bez oca'
26.01.2014.
u 16:25
Ivan Klarin je dobio policijsku zaštitu, a kako neslužbeno doznaje ŠibenikIN, policija je u nedjelju ujutro zaplijenila više računala od osoba za koje sumnjaju da bi mogle biti povezane s prijetnjama smrću tišnjanskom načelniku
Pogledaj originalni članak

Policija istražuje prijetnje smrću načelniku općine Tisno i saborskom zastupniku SDP-a Ivanu Klarinu, piše portal ŠibenikIN.

Klarin je jučer u inbox na Facebooku dobio poruku koja je glasila 'žena će ti postati udovica, dijete će ti ostati bez oca'. Dobio je policijsku zaštitu, a kako neslužbeno doznaje ŠIBENIKIN, policija je u nedjelju ujutro zaplijenila više računala od osoba za koje sumnjaju da bi mogle biti povezane s prijetnjama smrću tišnjanskom načelniku te postupa protiv njih.

Zasad se ne zna je li policija uhitila ikoga od njih.

Cijeli članak čitajte ovdje.

>> U Tisnom u samo 3 dana dva puta zapalili zastavu EU

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar antuntun55
antuntun55
17:05 26.01.2014.

Još jedna u nizu udbaških podvala!!!!!!!!!

LE
Lenjin
18:00 26.01.2014.

Ljudi moji koja pravda ! Kako moze policija da samo tako nekome oduzeti racunalo pod sumjom. Svaki pristupnik Intrnetu ima IP adresu pa neka uzmu tome ko je slao prijetnju. Ako nisu u mogucnosti naci nositelja IP adrese ,neka se okane takve represije .

BA
ban1903
18:28 26.01.2014.

Lakrdija od Zakona, oduzimanje računala samo zbog sumnje, gdje je tu zaštita privatnosti? Dovoljno im je da provjere IP adresu na licu mjesta. Stoga nema nikakve potrebe oduzimati računala drugim ljudima, koji nisu ništa krivi...