ZASTRAŠUJUĆA ALERGIJSKA REAKCIJA

Tinejdžerici boja za kosu uništila lice

Foto: VL
Tinejdžerici boja za kosu uništila lice
19.11.2009.
u 13:06
Proizvođači boja za kosu preporučuju da se prije primjene napravi test nanošenjem boje na kožu iza uha, ako unutar 24 sata nema alergijske reakcije, boja je sigurna.
Pogledaj originalni članak

Užasno sam se prestrašila - priznala je Abigail Colbourne objašnjavajući kako joj je glava otekla, a oči se zalijepile zbog alergijske reakcije na boju za kosu.

Petnaestogodišnja Londonka htjela je potamniti svoje prirodno smeđe uvojke, ali je u žurbi preskočila provjeriti je li alergična. Propust se pokazao kobnim.

Iz tvrtke Clariol koja je proizvela spornu boju za kosu poručili su kako su ovakve alergijske reakcije vrlo rijetke. Zato i postoji alergijski test. Dovoljno je nanijeti kap boje na kožu iza uha i pričekati 24 sata. Ako se ne pojavi reakcija, sigurno je nanijeti boju i na kosu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JU
Justinijan
13:47 19.11.2009.

Nemam ništa protiv (umjerenog) uljepšavanja, ali mi je stvarno licemjerna situacija u kojoj netko tko je zdrav ugrozi svoje zdravlje da bi (možda) ljepše izgledao. Usporedite ovu balavicu koja je zbog svoje želje da bude zapažena, uistinu i doživjela da joj se slika objavi u novinama, paralelno sa slikom Silvane Novak koja se prkosno bori za život.

OB
-obrisani-
16:40 20.11.2009.

stvarno je nadrapala ova tinažderica