VIDEOVIJESTI

Evo koje nas promjene očekuju u zdravstvenom sustavu!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
pacijenti
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Tihomir Orešković i Zdravko Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Tihomir Orešković
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
tihomir orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Tihomir Orešković
06.05.2016.
u 17:04
Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan!
Pogledaj originalni članak

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

 

>> Nisam htio Lozančića ostaviti na cesti. Zavrijedio je više, naći ćemo mu poziciju u javnoj firmi

>> 'Orešković nema pojma o politici, vrijeme mu je da se vrati u Kanadu'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
18:28 06.05.2016.

Nema budućnosti dok svi ustaju na stražnje noge oko prošlosti. Mi živimo u njoj i ne znamo izaći, Naši su pogledi i teme vezani isključivo za prošlost; tko je bio veći ?rvat, tko je veći ustaša, tko glasnije viče za dom spremni, kome je prvo polje u šahovnici crveno a kome bijelo, tko je tek dva koljena tu, a to je došao jučer a tko je tu već sedam koljena. Nama nije bitno radi li čovjek dobro, vrijedno, je li moralan, je li častan i u poslu i privatno, Samo forma, ono što svi mogu vidjeti i čuti kao izgled, buku, moć, zastrašivanje i simbole. Ono što se dulje gradi; ugled, radne navike, rezultate rada, poštovanje - to je nama samo mlaćenje prazne slame. Dok se to ne promijeni - nikuda mi nećemo, nego sve dublje.

DU
Deleted user
17:44 06.05.2016.

osim pečata i pokoje uredbice ova Vlada je na pozitivnoj nuli.....Oreškoviću povuci potez i dokaži se ili idemo na nove izbore....

Avatar Daruvar_
Daruvar_
17:24 06.05.2016.

Jest da je Vlada RH skupljena s koca i konopca, ali valja ostaviti Oreškovića da radi svoj posao i pokaže je li kadar sprovesti pokoju reformu. Ne očekujemo čuda, ali neke pomake svakako. A pričice o Iviću, Ivici, Marici i sličnima valja ostaviti dokonima koji jednostavno nemaju pametnija posla od podmetanja klipova. Krajnje je vrijeme da se koncentriramo na prava pitanja za budućnost ove države.