Standardni plesovi

Tihana Vusić i Jurica Kavran srebrni u Bedekovčini

Foto: Privatna arhiva
Tihana Vusić i Jurica Kavran srebrni u Bedekovčini
08.02.2012.
u 15:06
Ovim uspjehom ostvarili su uvjete za kategoriju darovitih sportaša HOO-a, a s pravom očekuju i poziv u hrvatsku reprezentaciju
Pogledaj originalni članak

Na državnom prvenstvu u standardnim plesovima održanom u Bedekovčini plesači varaždinskog Športskog plesnog kluba Harmony, Tihana Vusić i Jurica Kavran, koji nastupaju u starosnoj kategoriji mlađa mladež (12 i 13 godina), postigli su svoj dosad najveći uspjeh osvajanjem drugog mjesta i srebrne medalje, u konkurenciji 18 parova iz cijele Hrvatske. Ovaj mladi par aktivno se natječe manje od dvije godine i dosad su osvojili više od 30 medalja na turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima u zemlji i inozemstvu. Ovim uspjehom ostvarili su uvjete za kategoriju darovitih sportaša HOO-a, a s pravom očekuju i poziv u hrvatsku reprezentaciju u standardnim plesovima. Velike zasluge za ostvareni rezultat pripadaju i njihovim trenerima Ismetu Čamdžiću, predsjedniku ŠPK Harmony, i Miši Cigoju, višestrukom svjetskom prvaku u sportskom plesu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.