Nema podjele

Thaci: Vrijeme je da i Srbija prizna neovisnost Kosova

Foto: Reuters/PIXSELL
Thaci: Vrijeme je da i Srbija prizna neovisnost Kosova
19.01.2013.
u 20:46
Thaci je rekao da je "svaki san Srbije o podjeli Kosova završen 25. srpnja 2011. kada je donesena odluka o postavljanju kosovskih carinika na granici sa Srbijom na sjeveru Kosova".
Pogledaj originalni članak

Premijer Kosova Hashim Thaci, nakon sastanka s premijerom Srbije Ivicom Dačićem prije dva dana u Bruxellesu rekao je da je teritorijalni integritet Kosova pod zaštitom međunarodne zajednice i kako je taj sastanak na kojemu se govorilo o granicama, nova pobjeda za državnost Kosova, javlja beogradski Pressonline.

- Srbija je ovim dogovorom u pravnom smislu počela priznavati državnost Kosova. Kosovo je do danas priznalo oko 100 država. Došlo je vrijeme da nas i Srbija prizna. Srbija konačno mora shvatiti realnost u kojoj živi - rekao je Thaci dodajući kako je \"svaki san Srbije o podjeli Kosova završen 25. srpnja 2011. kada je donesena odluka o postavljanju kosovskih carinika na granici sa Srbijom na sjeveru Kosova.

>>\'Ne damo sjever Kosova za UN! Kosovo Beogradu ništa ne duguje\'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

ET
el tigre arkan
18:33 20.01.2013.

Današnjim razbijanjem spomenika u Preševu Srbija ti je dala do znanja kad će Kosovo biti priznati a to će biti na Sveti Steram !

OB
-obrisani-
21:06 19.01.2013.

Tači ti si stvarno na teškim drogama .

SL
sladjan6
12:45 20.01.2013.

ovaj gregor33 nije normalam il je lud pa se pravi da je nenormalan.Hi,hihi koje gluposti