VRUĆE FOTKE

Teta u vrtiću dobila otkaz zbog objavljivanja seksi fotografija

Foto: Instagram
Teta u vrtiću dobila otkaz zbog objavljivanja seksi fotografija
04.10.2017.
u 20:15
Objavljivanje fotografija na Instagramu nikako se nije svidjelo roditeljima djece koju čuva u vrtiću pa su se požalili upravi
Pogledaj originalni članak

Uprava vrtića atraktivnu je Ruskinju pokušala natjerati da makne provokativne fotografije s Instagrama oduzimanjem plaće. Kad to nije napravila, uručen joj je otkaz.

Drugim riječima, teta u vrtiću Viktorija Demeškina obila je otkaz zbog toga što je preseksi.

Objavljivanje fotografija na Instagramu nikako se nije svidjelo roditeljima djece koju čuva u vrtiću pa su se požalili upravi.

Mnogi smatraju da je to nepravedno jer je riječ o njenom privatnom životu koji ni na koji način ne ugrožava djecu pa je cijela priča završila u medijima.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
16:22 04.10.2017.

meni ne pada na pamet tražiti tete moje djece van vrtića ni po facebook niti instagramu

DR
Drmiha
19:56 04.10.2017.

e da moju djecu cuva ja bi joj dao duplu placu a ne oduzimao

DU
Deleted user
20:26 04.10.2017.

Joj, i kod nas bi se mame strahovito pobunile protiv jedne takve. Ma oči bi joj najradije iskopale... Tate? E to je već sa suprotnim predznakom, oni bi išli radosno u vrtić pokupiti djecu...