ZAVRŠILI U BOLNICI

Teška prometna nesreća u Pisarovini: Izletjeli s ceste, pri čemu se vozilo prevrnulo

Foto: 24sata
Teška prometna nesreća u Pisarovini: Izletjeli s ceste, pri čemu se vozilo prevrnulo
08.03.2021.
u 15:42
Nesreća se dogodila danas oko 13:20.
Pogledaj originalni članak

Zbog teške prometne nesreće u Pisarovini, dvoje ljudi završilo je u KBC Sestara milosrdnice. Zagrebačka policija potvrdila je da je vozačica automobila izletjela je s ceste, pri čemu se vozilo prevrnulo te su završili na krovu u kanalu kod hotela Jo Lame. 

Naveli su za 24sata kako je u automobilu najvjerojatnije bilo i mlađe dijete. 

- Sletjela je s ceste i auto je završio na krovu. Izašla je sama van s djetetom i otrčala do kafića. Bila je u šoku - ispričala je čitateljica i dodala: - Dolazila sam iz smjera Zagreba. Prizor je bio užasan, zapravo su dobro i prošli. Žena je s djetetom stajala ispred kafića i zatim ih je odvela Hitna pomoć 

Uzrok nesreće još nije poznat. U tijeku je policijski očevid. 
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
15:56 08.03.2021.

Nije pazila Cura a mozda malo i prebrzo vozila -- A prevrtanje je uslijedilo kad je pogodila Stup od Struje Pradnji dio nije mogo dalje zadnji se dize i od stupa se sve prevrce u kanal ..AMEN tako slika govori sad nek Policija dokaze danije tako... poz svima malo usporite duze cete zivjet !