PREVEZENI U BOLNICU

Auto završio na krovu u polju: U njemu su bili trudna žena, dijete i muškarac

Foto: Podravski.hr
Foto: Podravski.hr
Foto: Podravski.hr
13.03.2021.
u 11:16
U tijeku je očevid.
Pogledaj originalni članak

Nešto oko 11 sati dogodila se nesreća na izlazu iz Koprivnice, na cesti prema Đelekovcu. Ima i ozlijeđenih. 

Vozač osobnog automobila Renault iz još uvijek neutvrđenih razloga sletio je s ceste u polje. Nekoliko puta se okrenuo i završio na krovu.  Kako doznaje Podravski,  autu je bila i njegova supruga u visokom stupnju trudnoće te jednogodišnje dijete. 

Prevezeni su u bolnicu. Policija navodi kako su dojavu o nesreći dobili u 10:40, piše 24sata. 

U tijeku je očevid. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
12:00 13.03.2021.

Sta vrijedi Konju dat auto i dozvolu ..Vozi djete i zenu trudnu i umjesto dapazi i pazljiv bude on Gas do daske i ode u PM

DU
Deleted user
08:20 14.03.2021.

Kaj mislite da se auto nemre pokvariti?

NI
Niknaknok
16:04 13.03.2021.

Kakvi stručnjaci od komentatora. Što god se dogodi pametnjakovići znaju razlog. Odmah brzina, mobitel, svađa itd. Može biti i nešto na autu, guma koja ne sluša po sluzavoj cesti uz kontra nagib na krivini i dosta je 40 km/h