Kod Šibenika

Teška nesreća: Motociklist sletio s ceste, u bolnici mu se bore za život

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
Teška nesreća: Motociklist sletio s ceste, u bolnici mu se bore za život
20.03.2019.
u 20:31
Vozaču motocikla je na mjestu nesreće pružena liječnička pomoć a potom je u kritičnom stanju prevezen u Opću bolnicu Šibenik
Pogledaj originalni članak

Na državnoj cesti Šibenik - Drniš kod skretanja za mjesto Brnjica, došlo je do izlijetanja s kolnika motocikla šibenskih registracija. Nesreća se dogodila oko 18,30 sati.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija u Operativno-komunikacijskom centru PU šibensko-kninske, vozaču motocikla je na mjestu nesreće pružena liječnička pomoć a potom je u kritičnom stanju prevezen u Opću bolnicu Šibenik.

Muškarac je zadobio teške i po život opasne ozljede.

Video: Stižu veće kazne u prometu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar jest
jest
21:28 20.03.2019.

Može jedna mala anketica, evo pitanja - Mislite li da su HDZ i SDP uništili budućnost niza generacija mladih ljudi u Hrvatskoj. Obavezno glasati sa minusima, mislim radim istraživanje kolektivnog IQ-a naroda, ma dobro ne radim istraživanje već samo želim unaprijed potvrditi svoju tezu. Izvolite glasati ----