izgubio kontrolu

Teška nesreća kod Slavonskog Broda: Sletio u kanal, pet osoba teško ozlijeđeno

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Ilsutarcija/policija
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
nesreća noćna policija
04.08.2019.
u 07:32
Prilikom udara u kolni ulaz, 18-godišnji i 22-godišnji putnici su ispali iz vozila.
Pogledaj originalni članak

Pet osoba teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer nedaleko od Slavonskog Broda, izvijestila je u nedjelju ujutro brodsko-posavska policija.

U mjestu Šumeće, 26-godišnji vozač oko 19 sati upravljao je osobnim automobilom slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, u kojem su se još nalazili 36-godišnjak, 22-godišnjak, 32-godišnjak i 18-godišnjak.

Vozač automobila nije prilagodio brzinu kretanja prilikom ulaska u zavoj, te je izgubio nadzor nad upravljačem, prešao s kolnika na travnatu bankinu, a potom je uslijed zanošenja vozila sletio u odvodni kanal i udario u rub kolnog ulaza, utvrdila je policija očevidom.

Prilikom udara u kolni ulaz, 18-godišnji i 22-godišnji putnici su ispali iz vozila.

Na mjesto događaja su izašli policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stupnički Kuti i Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod te djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su unesrećenima odmah pružili liječničku pomoć. Potom su ih prevezli u Opću bolnicu 'Dr. Josip Benčević' gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policija protiv 26-godišnjeg vozača podnosi odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

LO
lojtra2
07:51 04.08.2019.

Još jedan - tisućiti dokaz, da nas starije vozače treba hitno slati na skupe zdravstvene preglede jer ti mladići svaki tjedan ginu i lome se - ali baš u velikim količinama.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
08:29 04.08.2019.

Ispali? Dakle, opet nevezani. Kad će to više u mozgove Hrvata, da pojas spašava i da se na svim(!) sjedištima, dakle na prednjima i zadnjima(!!!) treba vezati? I, kad će vozači shvatiti, da ne krenu, dok im se svaki suputnik nije vezao pojasom? Žao mi je, ali čini mi se da je svakodnevno tupson do tupsona na hrvatskim cestama, pogotovo u ruralnim sredinama.

TB
taras.buljba
09:25 04.08.2019.

To vec postaje dio folklora po Slavoniji.