Na mjestu poginuo

Neoprezno se uključivao na autocestu kod Bosiljeva pa ga udario teretni kamion

Foto: HAK
Neoprezno se uključivao na autocestu kod Bosiljeva pa ga udario teretni kamion
14.06.2019.
u 14:09
Očevidom je utvrđeno da vozač (31) automobila nije propustio sva vozila koja su se kretala tom cestom
Pogledaj originalni članak

Djelatnici PU karlovačke završili su istragu na mjestu nesreće koja se jutros u 4.35 sati dogodila na autocesti A6 kod Bosiljeva u smjeru Zagreba u kojoj je smrtno stradao 31-godišnji muškarac.

Istraga je pokazala da je poginuli vozač kriv za izazivanje prometne nesreće.

– Osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je 31-godišnjak koji se s prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi započeo uključivati u promet iako prethodno nije propustio sva vozila koja su se kretala tom cestom. Uslijed toga u njega je udario teretni automobil riječkih registarskih oznaka kojim je tim dijelom ceste upravljao 22-godišnjak. Na mjestu prometne nesreće 31-godišnji vozač je smrtno stradao. Očevidom je na mjestu događaja rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih bitnih činjenica vezanih za ovu prometnu nesreću. Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu o događaju će biti dostavljeno izvješće – objavili su iz PU karlovačke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DE
deda1234
14:16 14.06.2019.

Ja nekuzim te ljude koji sa zaustavne cim krene ubaci se na voznu traku.... Pa ubrzaj do 70... 80... Imas mjesta kolko hoces...

Avatar Tračalo
Tračalo
07:18 14.06.2019.

Broj poginulih se smanjuje

DT
dturina
08:42 14.06.2019.

Kod stvaranja mišljenja o broju poginulih na cestama, pametni ljudi se oslanjaju na godišnje statistike, a ostali na vijesti na portalima.