traže kontakte

Teroristi regrutiraju mlade izbjeglice po kampovima u Njemačkoj

Foto: Reuters/PIXSELL
Teroristi regrutiraju mlade izbjeglice po kampovima u Njemačkoj
11.09.2015.
u 18:17
Islamski ekstremisti pokušavaju doći do mladih muškaraca koji su u našu zemlju stigli bez svojih obitelji te traže njihove kontakte – rekao je glasnogovornik obavještajne službe u Bavarskoj
Pogledaj originalni članak

Radikalni islamisti pokušavaju regrutirati mlade muškarce, inače tražitelje azila koji su u Njemačku stigli sami, piše RT. Potvrdili su to njemački dužnosnici službi sigurnosti.

– Islamski ekstremisti pokušavaju doći do mladih muškaraca koji su u našu zemlju stigli bez svojih obitelji te traže njihove kontakte – rekao je glasnogovornik obavještajne službe u Bavarskoj.

Do kontakta terorista i izbjeglica došlo je ne samo u izbjegličkim kampovima već i na glavnom kolodvoru u Münchenu.

Obavještajne službe izvijestile su kako su slične situacije zabilježene i u regiji Sjeverna Rajna gdje su islamisti do tražitelja azila dolazili preko lažnih humanitarnih akcija.

>> Al-Qa'idin časopis objavio popis Amerikanaca koje žele ubiti 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
18:25 11.09.2015.

Zašto nisam začuđen? I onda medijski plaćenici bruje kako ova ilegalna invazija nije vehabijski projekt.

Avatar hr.granicar
hr.granicar
18:39 11.09.2015.

oni iskoristavaju zakone izvlace se na to da su manjina isto ko nase srbende.svemu dobrom jednom dode kraj

KA
kasuv
19:03 11.09.2015.

pročitajte članak kako sudijska arabija neće ni jednog "izbjeglicu"ali odmah nedi gradnju 200 đamija u njemačkoj i austiju. članak je izvanredan na temkako su u povijesti propada civilizacije kad su postigle maksimumom i to baš od onih koje su pomagale lp