Uhićen zadarski 'Mad Max'

Tek punoljetan prošišao kroz tri crvena svjetla i pobjegao policiji, drugi dan uhićen

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Tek punoljetan prošišao kroz tri crvena svjetla i pobjegao policiji, drugi dan uhićen
28.04.2020.
u 09:54
Nakon što se zaustavio na obližnjem parkiralištu, pobjegao je iz vozila
Pogledaj originalni članak

U subotu navečer nešto prije ponoći u Zadru, policijski službenici Postaje prometne policije su prilikom kontrole prometa službenim vozilom – presretačem, u ulici Ivana Mažuranića uočili osobno vozilo Alfa Romeo, zadarskih registracijskih oznaka, a kada je vozač uočio policiju nastavio je vožnju i kroz crveno svjetlo na semaforu prošao u ulicu Josipa Jurja Strossmayera. 

- Policijski službenici su upozoravali vozača svjetlosnim i zvučnim signalima da se zaustavi, na što se vozač oglušio te nastavio vožnju prema raskrižju s ulicom Stjepana Radića, gdje je ne zaustavljajući kroz crveno svjetlo na semaforu skrenuo u ulicu Josipa Bana Jelačića.  Potom je nastavio vožnju dalje do raskrižja s ulicom dr. Franje Tuđmana, gdje ponovno kroz crveno svjetlo prolazi prema ulici Put Murata, da bi se zaustavio na obližnjem parkiralištu i pobjegao iz vozila.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je vozilom upravljao 18-godišnjak, koji je uz optužni prijedlog zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama jučer priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.