šerići

Tata odvjetnik, sin također, ali jabuka je ipak pala daleko

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Tata odvjetnik, sin također, ali jabuka je ipak pala daleko
06.07.2014.
u 08:05
Kada nosite prezime Dvornik, Šerbedžija, Vrdoljak... nosite i svojevrstan teret. Teret da se morate baviti poslom od javnog interesa, da su vaši uspjesi vrijedni punjenja novinskih stupaca, da morate barem na neki način dosegnuti uspjeh svojih roditelja. Naših poznatih dinastija ima mnogo, a mi vas podsjećamo na one koje generacijama ostavljaju dubok trag u hrvatskoj povijesti
Pogledaj originalni članak

I Aljoša Šerić je odvjetnik. Zasigurno na ponos svome ocu Branku Šeriću, jednom od naših najcjenjenijih odvjetnika. Ali ta je jabuka ipak pala daleko od stabla, jer Aljoša je zapravo najpoznatiji kao glazbenik – bivši frontmen Ramireza, te sadašnji frontmen i kreativna snaga Pavela. Aljoša je kantautor koji sjajnom glazbom, ali i još boljim stihovima, dokazuje da je pravni fakultet za dosadašnje faze života bio “tek da se nađe” ili “zbog mira u kući”.

>>Aljoša Šerić: sad vidim da me kritika nije osobno mrzila

>>Rade je htio da Danilo postane poznati nogometaš

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
marex10
08:24 06.07.2014.

Koja je poanta ovog clanka? Da li uskoro izlazi neki album?

OB
Objektivno...
08:55 06.07.2014.

Da li se tata osim frizure ponekad "zabuni" i za sinovu košulju i kravatu?