pokajnik

Talijanski serijski ubojica želi postati fratar

Talijanski serijski ubojica želi postati fratar
02.09.2010.
u 11:28
Gianfranco Stevanin (50) osuđen je na doživotni zatvor jer je ubio šest žena. Njihova tijela zakopao je u polje.
Pogledaj originalni članak

 Gianfranco Stevanin (50), osuđen na doživotni zatvor jer je ubio šest žena čija je raskomadana tijela zakopao po poljima pokraj Veroni, postat će fratar. List Libero  napisao je da je serijski ubojica, koji se nalazi u milanskom zatvoru Opera, započeo proces za ulazak u franjevački red. Stevanin, koji je zbog svojih groznih ubojstava žena zgrozio svijet, htio bi ući u franjevački samostan kao laik.

– Osjećam potrebu da slijedim novi put – navodno je kazao Stevanin, a prenosi Libero. List kaže kako je Stevanin "najopasniji serijski ubojica koji je djelovao u Italiji". Između 1989. i 16. studenoga 1994., kada je uhićen na ulasku na autocestu u Vicenzi, ubio je i razrezao najmanje šest žena. Uhićen je zbog sumnje da je silovao mladu austrijsku prostitutku, a kasnije je istraga utvrdila da je ubijao žene, rezao njihova tijela na komade i zakapao ih u polja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

VE
veki
15:44 02.09.2010.

Pa u rimskoj crkvi je kroz povijest bilo puno ubojica,kradljivaca,pedera,pedofila i sličnog otpada pa mi nije jasno zbog čega uopće ovaj članak.

MM
Mladen Miletić
14:28 02.09.2010.

Naši generali su čuvari ribnjaka ili susci na utakmicama, gdje je problem kod fratra želi da se mnogo moli bogu pa kada dodje gore gdje je druge več poslao ( zna se -RAJ ! da i njemu bude tamno kraj !) Ili generali neidu u rajeve i te fine krajeve...

OB
-obrisani-
15:44 02.09.2010.

zar u katolicanstvu ne postoji i dalje zlatna bula????kao odes kod pape i kazes ja sam ubica a on ti kaze 1 kg zlata i nog oprasta....nisu valjda ukinuli sveto i prelepo pravilo bule...hm....aj nek ocita 10 ave marija ako nema love i bog prasta,sto veli,oprosti mu boze nije znao sta radi....