Osjetio slabost

Talijanski premijer hospitaliziran, podvrgnut hitnom kirurškom zahvatu

Foto: Reuters/PIXSELL
Paolo Gentiloni
Foto: Reuters/PIXSELL
Paolo Gentiloni
Foto: Reuters/PIXSELL
Paolo Gentiloni
11.01.2017.
u 11:00
Predsjednik talijanskog Vijeća, 62-godišnji Paolo Gentiloni, doživio je slabost po povratku iz Pariza.
Pogledaj originalni članak

Talijanski premijer Paolo Gentiloni osjetio je slabost po povratku sa službenog puta u Parizu te mu je hitno izveden kriruški zahvat proširenja krvne žile, javljaju u srijedu talijanski mediji.

Predsjednik talijanskog Vijeća, 62-godišnji Gentiloni koji je dužnost preuzeo u prosincu, doživio je slabost po povratku iz Pariza te je primljen u bolnicu gdje su liječnici smatrali nužnim napraviti hitan kirurški zahvat, izvješćuje informativna tv postaja RaiNews.

Zahvat je dobro prošao i Gentiloni je dobro i budan, javljaju mediji pozivajući se na vladine izvore i dodaju da će šef vlade morati ostati nekoliko dana u bolnici.

Paolo Gentiloni koji je prije mjesec dana naslijedio Mattea Renzija trenutno je na turneji u raznim europskim glavnim gradovima.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
16:43 11.01.2017.

Čudi me da nije pozlilo i našem premijeru kad je kleknuo pred Pupijem na fešti "Hristos se rodi, a naš već hodi!?"