tražili ga godinama

Talijanska policija uhitila monstruma koji je silovao drvenim kolcima!

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Talijanska policija uhitila monstruma koji je silovao drvenim kolcima!
09.05.2014.
u 11:51
Uhićen je Riccardo Viti (55), vodoinstalater, koji je priznao nedavno ubojstvo 25-godišnje prostitutke
Pogledaj originalni članak

Talijanska policija uhitila je danas monstruma iz Firence koji je prije nekoliko dana (u noći između 4. i 5. svibnja) silovao i ubio mladu Rumunjku Andreu Cristinu Zamfir (25). Uhićen je Riccardo Viti (55), vodoinstalater, koji je priznao počinjeni zločin.

– Ja sam to učinio, nisam mislio da će umrijeti – kazao je Riccardo Viti u policiji u Firenci kamo je odveden nakon što je uhićen u stanu u Ulici Locchi gdje živi sa starim roditeljima.

 – Gotov sam. Više me nitko ne može spasiti –  kazao je monstrum koji je, prema nalazima istrage, silovao, razapeo na križ i ubio mladu Rumunjku, a i još nekoliko prostitutki. Do Riccarda Vitija  istraga je stigla analizom njegova kretanja u automobilu, od trenutka kada je ukrcao mladu Zamfir do dolaska u ulicu prema groblju Ugnano. Analizirane su snimke videokamera koje se nalazi na cesti.

Njegov sivi Fiat Doblò  nađen je parkiran pokraj stana u kojem živi. Do njegova identiteta se došlo i zahvaljujući iskazima žena koje je prije silovao.

– Uhićena osoba zasigurno je počinitelj zločina i, vjerojatno, je odgovoran za druge slične zločine  – izjavio je šef policije Firence, Raffaele Micillo koji je Riccarda Vita definirao najprije kao ''zvijer“, a onda se ispričao što ga je usporedio s jadnim životinjama.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar petrolio
petrolio
13:50 09.05.2014.

valjda će dobiti doživotnu, luđak poremećeni!

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
16:30 09.05.2014.

serial killer...nitko ko ga je poznavao ne bi nikad posumnjao u njega, ni žena sa kojom živi

OB
Objektivno...
11:01 10.05.2014.

ajde neka mi netko objasni kakve veze sada imaju drvena kolica iz naslova? Čitam...čitam... i - ništa!? Jel to novi val hrvatskog novinarstva gdje trebaš odgonetavati vezu teksta i naslova?