u Zračnoj luci Pula

Taksist Rusu spasio torbu s novcem

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Taksist Rusu spasio torbu s novcem
22.08.2013.
u 12:42
Gabrijel Crnjac je torbu punu vrijednih stvari pronašao u sanitarnom čvoru Zračne luke Pula i odmah je pozvao policiju
Pogledaj originalni članak

Iako je vraćanje izgubljenih stvari njihova svakodnevica, odjeknula je vijest da je taksist Gabrijel Crnjac (23) iz Medulina prošli tjedan u sanitarnom čvoru Zračne luke Pula našao torbu punu novca, mobitela, te diplomatsku putovnicu. Nije ništa dirao, nego je pozvao policajca.

– Policajac je preda mnom izvadio stvari iz torbe, a među njima su bila tri mobitela, zlatna Nokia, novac, diplomatska putovnica jednog Rusa – kaže Crnjac. Kako je poslije saznao, riječ je o zamjeniku ministra, koji je odahnuo vidjevši svoju putovnicu. Kad je Rus posegnuo u torbicu izvadio je veliki snop novčanica od 500 eura. Krenula je priča da se radi o 30.000 eura, no Crnjac nije siguran je li riječ o tolikoj svoti. Rus ga je nagradio sa 100 eura i 100 USD.

>> Pošteni građanin vratio torbicu s novcem, čeka se vlasnik

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.