značaj posjeta

Tadić u Vukovaru nije zastupao osobne već stavove države Srbije

Foto: Patrik Macek/Pixsell
Tadić u Vukovaru nije zastupao osobne već stavove države Srbije
06.11.2010.
u 16:12
Sve što je predsjednik Tadić rekao u Vukovaru, Ovčari i Paulin Dvoru je službeni stav države Srbije. To je još za vrijeme posjeta naznačio i Tadić, poručivši kako osobne geste u procesu pomirenja nisu dovoljne - navode u Tadićevom Uredu.
Pogledaj originalni članak

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Boris Tadić u Vukovaru nije zastupao osobne stavove, već stavove države Srbije, rečeno je agenciji Tanjug u Uredu predsednika Srbije, povodom reagiranja u hrvatskoj je javnosti na taj događaj.

Dio, uglavnom neslužbene hrvatske javnosti, naime, za razliku od službenog Zagreba, piše agencija Tanjug, nastoji minimizirati značaj Tadićeva posjeta Ovčari kod Vukovara i relativizirati njegovu ispriku tumačenjima kako je riječ o osobnom stavu Borisa Tadića.

- Posjet predsjednika Tadića nije bila osobna, već radna. Sve što je predsjednik Tadić rekao u Vukovaru, Ovčari i Paulin Dvoru je službeni stav, stav države Srbije. To je još za vrijeme posjeta naznačio i Tadić, poručivši kako osobne geste u procesu pomirenja nisu dovoljne - navode u Tadićevom Uredu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 166

OB
-obrisani-
01:55 07.11.2010.

07.11.2010. u 00:30h kamocemo131 je napisao/la: .I D I O T-PROPALICA Laku noc.....susjedo iz Slovenije...... :-)) .

OB
-obrisani-
01:56 07.11.2010.

07.11.2010. u 00:30h kamocemo131 je napisao/la: .LONDONAC I MAROKANAC Laku noc.....susjedo iz Slovenije...... :-)) .

OB
-obrisani-
23:57 06.11.2010.

lschmidt j Kakav god sam, ali, nisam pizda koja \"pljuje\" po grobovima mojih suboraca niti dopušta da ih obilaze-dušmani!!! To mogu činiti i odobravati.....\"kurvini sinovi\"!!!