Priprema za izbore

Svojim reality showom Sarah Palin započela je neformalnu kampanju

Svojim reality showom Sarah Palin započela je neformalnu kampanju
15.11.2010.
u 09:38
Posljednje Gallupovo istraživanje pokazuje da Palinovu u utrci za Bijelu kuću podržava čak 80 posto registriranih republikanaca, a popularnosti doprinosi i činjenica da je ona jedan od tvoraca Čajanke
Pogledaj originalni članak

Sinoć je s emitiranjem diljem SAD-a počela reality serija "Sarah Palin's Alaska", a već prva epizoda pred TV-ekrane prikovala je milijune Amerikanaca. Ova serija koja prati život obitelji nekadašnje guvernerke Aljaske i kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a na prošlim izborima Sarah Palin smatra se početkom njene neformalne kampanje za izbore 2012. godine, kojima će se vjerojatno kandidirati za predsjednicu SAD-a.

Sadržaj prve epizode "vrtio se" oko ribolova prikazavši nju i njenu obitelj tijekom lova na pastrve, na kojem su u jednom trenutku susreli i divljeg medvjeda.

Ovaj pristup očito je donio dobre rezultate jer posljednje Gallupovo istraživanje pokazuje da Palinovu u utrci za Bijelu kuću podržava čak 80 posto registriranih republikanaca, a njenoj popularnosti doprinosi i činjenica da je Sarah Palin jedna od čelnih osoba Čajanke, pokreta koji je uzeo velik zamah tijekom nedavnih izbora za Kongres i Senat.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

99
999jakob
09:55 15.11.2010.

ma dajte molim vas......... pak ona ima nula sanse da postane prezident, makar je daleko o tome govorit ali od ovog kaj tu pise nebu nikaj hihhihihihihiihihhihihi

OB
-obrisani-
14:44 15.11.2010.

Bilo bi dobro da i ostane na reality showu, to bi bilo kao da se u Hrvatskoj Simona Gotovac odluči uči u politiku.

OB
-obrisani-
22:29 15.11.2010.

ova guska je rođena za 3 cio rat