dubai

Svjetski rekord ludila: sladoled za 800 eura

Foto: Deutsche Welle
sladoled
02.04.2015.
u 11:21
Vlasnik slastičarnice Scoopi u Dubaiju smislio je neobičnu kreaciju – sladoled sa zlatom, šafranom i tartufima
Pogledaj originalni članak

U paralelnom svijetu luksuza novac je sporedna stvar. To se vidi i u slastičarnici Scoopi u Dubaiju. Vlasnik je smislio neobičnu kreaciju – sladoled sa zlatom, šafranom i tartufima. I za njega zahtijeva pravo bogatstvo – 3.000 dirhama (preračunato oko 800 eura).

No, ni u Dubaiju, gdje se na svakom koraku susreće milijunaše, nije navala na "Black Diamond", kako je nazvan neobični sladoled. Ali, poneki kupac se ipak nađe.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RR
rrushihajdari
12:01 02.04.2015.

sto posto su albanski recept,