ZNA SE Nevjerojatno jedinstvo ličko-senjskoga HDZ-a

Svih 247 izaslanika dalo glas Milinoviću

11.04.2008.
u 19:02
Pogledaj originalni članak

Darko Milinović na izbornoj skupštini Županijskoga odbora Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije ponovno je izabran za predsjednika. Na izbornoj skupštini, koja je održana u gospićkome kinu Korzo, 247 izaslanika s područja cijele Ličko-senjske županije jednoglasno je izabralo Milinovića za predsjednika.

Dr. Andrija Hebrang, izaslanik predsjednika HDZ-a dr. Ive Sanadera, istaknuo je da 18 godina obilazi izborne skupštine svih razina, ali da nikad nije doživio da svi izaslanici budu na skupštini stranke. Hebrang  je rekao da je HDZ 1990. "stao na čelo hrvatskog naroda na slobodnim demokratskim izborima, bio je na čelu kad se trebala braniti domovina od srpske agresije, a HDZ je, na sreću, na čelu hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i danas kad treba Hrvatsku uvesti tamo gdje joj je i mjesto, u europske civilizacijske krugove". 

Pred nama su veliki zadaci, dovršeci pregovora za EU i NATO. Što se tiče EU, čeka nas još težak završni put, težak finiš za donošenje nekih velikih odluka i ono što je najvažnije, dovršetak pregovora u kojima moramo zadržati sve ono što su naše tradicionalne vrijednosti i hrvatski nacionalni interesi da bismo ušli u EU uspravne glave  rekao je dr. Andrija Hebrang.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr