Sudit će mu se u RH

Švicarska Hrvatskoj isporučila crnogorskog narkobosa sa Šestina: Uhićen sa 603 kg kokaina

Foto: Screenshot
Švicarska Hrvatskoj isporučila crnogorskog narkobosa sa Šestina: Uhićen sa 603 kg kokaina
28.11.2019.
u 16:40
U svibnju je policija zaplijenila 603 kilograma kokaina u Švicarskoj, kada je uhićen i Michael Dokovich (60), poznat po nadimcima Majk ili Majkl
Pogledaj originalni članak

Hrvatskoj je danas iz Švicarske izručen poznati crnogorski narkobos Michael Dokovich (60), odnosno Iljmija Frljučkić gdje će mu se suditi ao vođi skupine dilera koji su uhićeni u velikoj međunarodnoj akciji Familia.

Uhićen je u svibnju ove godine u Baselu nakon pokušaja krijumčarenja 603 kilograma kokaina vrijednog 18 milijuna eura iz Urugvaja u Švicarsku, a sada je završio u zagrebačkom zatvoru gdje će čekati suđenje.

Osim njega, ranije tijekom listopada i studenoga izručena su i dvojica supočinitelja, državljanin Češke (47) i državljanin Hrvatske (36).

Inače, policijska akcija kodnog imena Familia, koju su inicirali hrvatski PNUSKOK I USKOK, protekle dvije godine vođena je na tri kontinenta te je rezultirala zapljenom tone kokaina, dva milijuna eura u gotovini, milijun eura u luksuznoj robi, a uhićeno je i 16 osoba, među kojima su i dva visoko rangirana pripadnika Balkanskih narkokartela.

U svibnju je policija zaplijenila 603 kilograma kokaina u Švicarskoj, kada je uhićen i Michael Dokovich (60), poznat po nadimcima Majk ili Majkl. Rođen je kao Iljmija Frljučkić u Podgorici u Crnoj Gori, a otad je koristio nebrojeno puno imena.

On je jedno vrijeme, pod lažnim identitetima, živio u vili u zagrebačkim Šestinama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PR
prajdali100
17:48 28.11.2019.

Ovaj narkobos može skakati od sreće.Dopalo ga je hrvatsko pravosuđe.Yupiiii

BB
Bruno_Bear1
16:48 28.11.2019.

Đureković nije jedini kojeg su ubili perković i mustač. treba otvoriti nove slučajeve udbaških ubojstava, treba provesti lustraciju za sve komunističke zločine nakon rada do 1990.

DU
Deleted user
19:32 28.11.2019.

Taj regionac, kako god se zvao i prezivao, ima sreće. Dopalo ga hrvatsko pravosuđe. Na kraju suđenja moći će zatražiti naknadu za proživljene duševne boli - i dobit će ju.