VIRALNI HIT

Svećenik ju htio blagosloviti, reakcija simpatične djevojčice osvojila je svijet

Foto: Screenshot
Svećenik ju htio blagosloviti, reakcija simpatične djevojčice osvojila je svijet
23.10.2020.
u 19:40
Djevojčica odjevena u bijelu haljinicu dala mu je 'pet'
Pogledaj originalni članak

Neočekivana reakcija djevojčice dok ju je svećenik blagoslivljao oduševila je korisnike društvenih mreža. Naime, svećenik je digao ruku da ju blagoslovi, a simpatična djevojčica odjevena u bijelu haljinicu dala mu je 'pet'. 

Njezin potez nasmijao je okupljene u crkvi, uključujući i svećenika, ali i mnoge ljude koji su snimku događaja vidjeli na društvenim mrežama gdje se masovno počela dijeliti. Snimka je objavljena u srijedu, a Španjolac koji ju je objavio napisao je jučer kako je snimku pronašao u svojoj arhivi i objavio da bi ljudima koji je vide uljepšao dan te da nije ni slutio da će postati jedan od najgledanijih videa na svijetu. 

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.