Karma

Sve se vraća, sve se plaća! Vlasnik kuće drskog lopova naučio pameti

Foto: Screenshot
Sve se vraća, sve se plaća! Vlasnik kuće drskog lopova naučio pameti
29.09.2015.
u 12:03
Lopova je na djelu uhvatio vlasnik kuće koji je počeo trčati za njim uslijed čega je kradljivac ispustio paket
Pogledaj originalni članak

Sve se vraća, sve se plaća! Na teži je to način naučio bezobrazni lopov koji je usred bijela dana odlučio ukrasti paket koji se nalazi na pragu obiteljske kuće u Concordu u Kaliforniji, javlja Metro.

Lopova je na djelu uhvatio vlasnik kuće koji je počeo trčati za njim uslijed čega je kradljivac ispustio paket. Ipak, vlasnik kuće odlučio je kako to nije dovoljna kazna za drskog lopova pa je stoga iz automobila kradljivca uzeo crnu vreću s prednjeg sjedišta koju ju lopov vjerojatno ukrao nekoj od prethodnih žrtvi.

>> Fotografija bebe s ultrazvuka šokirala buduće roditelje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Cinco
Cinco
12:26 29.09.2015.

Ne sramotite se. Ne radi video. Nebitan članak....

VU
vucko
14:49 29.09.2015.

Istinita prica iz starog Zagreba: Na "medjasnom placu" danas Kvaternikov trg bila je mesnica Rabus.i taj si je kupil na Bukovackoj cesti gore mali vinograd i sljivik.To mu je bio hoby jer je godisnje napravil 200 l vina a od sljive u jesen pekel si je rakiju.Preko tjedna nije dolazil u svoju klet nego samo subotom i nedeljom.U kleti je imal obesene dimljene krvavice i kobasice. Nekoliko puta su mu provalili u klet tako kaj su mu strgali bravu ili cak gitre na prozoru. Svaki put se jako srdil i kod policije prijavil .Njegov prijatelj apotekar mu je dal nekakav prah,a on je napisal jednu tablu :"decki, nemojte mi trgati vrata kljuc je na strehi, pa im je flasu s vinom i case ostavil na stolu i jos napisal zivili.U vino je smesal onaj prah od apotekara i otisel doma . Kad je opet subotu dosel u klet pripovedalo se kak su troje iz sela jako betezni i da su morali cak i u bolnicu jer su dobili tak jaku "sracku"! Od onda vise nije bilo provale u klet i ljudi su se o tom cinu smijali. Bilo je to davne 1934-35. godine. Evo mala istinita prica iz starog Zagreba !

Avatar ivo587
ivo587
12:29 29.09.2015.

ovi kad preuzmu američke članke onda preuzmu i njihove gluposti poput "karme".