pijana posla

Svađu odlučio riješiti pucajući iz strojnice

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Svađu odlučio riješiti pucajući iz strojnice
26.04.2015.
u 19:37
Nemili događaj zbio se u subotu u Bolu na otoku Braču
Pogledaj originalni članak

        – Sad ste mrtvi obojica! – povikao je vidno frustrirani 33-godišnjak iz Bola na Braču prije nego što je podigao strojnicu i s ulice zapucao prema dvojici prestravljenih muškaraca s kojima se petnaestak minuta prije toga porječkao.

Sve je počelo u subotu oko 1 sat dok je 33-godišnjak prolazio ulicom pored kuće u kojoj su 48-godišnjak i njegov 32-godišnji prijatelj pili na balkonu. Nešto im je dobacio, oni su mu uzvratili, svađa je potrajala nekoliko minuta, nakon čega im je 33-godišnjak zaprijetio da će ih ubiti te je otišao kući.

Ubrzo se vratio s automatskom puškom iz koje je ispalio rafal prema kući, a zatim je napustio mjesto događaja. Policija je brzo reagirala te ga je uhitila ni pola sata poslije. Imao je 1,5 promila alkohola u krvi, a kazneno je prijavljen zbog pokušaja ubojstva i ilegalnog posjedovanja oružja.     

>> Liječnik iz Zagreba pod utjecajem opijata pucao kod Zadra

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MX
Mister X
20:23 26.04.2015.

pijana posla Svađu odlučio riješiti pucajući iz strojnice.. Pametnije realnije ozbiljnije bi bilo . Bolesni balkan - i veeellliiikkiii dio pojedinaca u RH !

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:45 27.04.2015.

Balkanci!

Avatar mrljobrljo
mrljobrljo
21:56 26.04.2015.

Treba legalizirati posjedovanje i nošenje oružja poput USA pa kaj bu bu