Suradnja s USKOK-om

12.02.2009.
u 20:06
Pogledaj originalni članak

U USKOK-u se danas nije mogla dobiti nikakva službena informacija koja bi se odnosila na otkrivanje korupcije u Poreznoj upravi pa se tako nisu mogle doznati ni metode primijenjene tijekom istrage.

U svim dosadašnjim slučajevima kada je USKOK-u bila prijavljena korupcija, osobe koje bi se obratile tužiteljima postajale bi pouzdanici koje bi tužitelji i policajci opremili kamerama i mikrofonima, a koji bi nastavili pregovore s onima koji su od njih tražili mito. Mahom pouzdanici snime nezakonitosti, no dokazi se prikupljaju i prisluškivanjem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr