dar za valentinovo

Suprugu poklonila isprintane fotografije žena koje je lajkao, pogledajte njegovu reakciju

Foto: Screenshot
Poklon za Valentinovo
Foto: Screenshot
Poklon za Valentinovo
Foto: Screenshot
Poklon za Valentinovo
14.02.2021.
u 12:02
Budući da svi dijele poklone koje su kupili svojim partnerima za Valentinovo, odlučila sam i ja podijeliti svoj, rekla je
Pogledaj originalni članak

Što ste vi poklonile svom muškarcu za Valentinovo, priupitala je korisnica TikToka Gloria svoje pratitelje i objavila video kako zamata dar svome suprugu, no ono što mu je poklonila više je nego neuobičajeno. 

Naime, isprintala je fotografije žena koje je njezin suprug lajkao na Instagramu, zalijepila ih na štapiće te postavila na crvenu kutiju. 

- Budući da svi dijele poklone koje su kupili svojim partnerima za Valentinovo, odlučila sam i ja podijeliti svoj, rekla je na snimci i dodala kako se nada da će mu se svidjeti. 

@gr93la

What did you gets get your man for Valentine’s Day ?😁 #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ

♬ Bust Your Windows - Glee Cast

Njezin je video prikupio više od 45 tisuća komentara, a mišljenja o njemu su podijeljena

- Lajkao je slike pa sam sigurna da će i dar, napisala je jedna korisnica dok su i mnogi drugi bili oduševljeni idejom. Ipak, bilo je i onih kojima se baš i nije svidjela. - Reci mi da si sitničav, bez da mi kažeš da si sitničav, napisao je tako jedan korisnik. 

Kako su mnogi tražili, Gloria je ubrzo objavila drugi video u kojem svojem suprugu daje ovaj jedinstveni dar. 

- Imam smisao za humor s njim. Ne znam za vas, ali mislila sam da je ovo savršen poklon. Svidio mu se, napisala je, a na snimci se može vidjeti kako se on krenuo smijati kada je vidio što mu je pripremila. 

@gr93la

I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift 🤣 He loved it 😘 ##gorgeousgirls ##fyp ##joke

♬ original sound - Gloria
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

IJ
istina___jako_boli
08:09 15.02.2021.

Iz ove mentalke izbija zavidnost. Baja, nastavi gdje si stao, mozda ti se ukaze prilika za zamjenu, onako , jednu stariju za dvije mladje.

KU
Kuruza
16:43 14.02.2021.

Kolega, riješi se ovakve aždaje čim prije.

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
13:50 14.02.2021.

Mala bi trebala biti svjesna svojih nedostataka, a ne biti umišljena da muž treba gledati isključivo u nju.