G-20

Summit u Kini: Vladimir Putin i Barack Obama održali sastanak

Foto: Reuters/PIXSELL
g-20, putin
Foto: Reuters/PIXSELL
g-20, putin, merkel
Foto: Reuters/PIXSELL
g-20, obama, jinping
Foto: Reuters/PIXSELL
g-20, obama
05.09.2016.
u 10:10
Na marginama summita sastali su se i Sergej Lavrov i John Kerry te su razgovarali o Siriji.
Pogledaj originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Barack Obama održali su razgovore na G-20 summitu u Kini, javlja Sputnik.

Obama i Putin na sastanku su dogovorili kako će zajednički nastaviti pregovore vezano uz dogovor o prekidu vatre u Siriji.

AP javlja kako je sastanak trajao 90 minuta, a Putin i Obama razjasnili su preostale nesuglasice u razgovorima, a uglavnom se radi o tome kako će sporazum biti implementiran.

Putin i Obama već su u nedjelju održali kratke razgovore tijekom događaja u kineskom Hangzhou te su se tada dogovorili da će održati odvojeni sastanak u ponedjeljak, tvrdi Dmitrij Peskov, glasnogovornik Kremlja. 

Barack Obama u nedjelju je kazao kako će SAD i Rusija nastavljati pomagati različite strane u ratom rastrganoj Siriji te da su različito gledali na mirovne procese u zemlji. 

Nakon te njegove izjave, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov i John Kerry, tajnik SAD-a, održali su sastanak na marginama summita. Njihov razgovor o pitanju Sirije nije urodio plodom. 

>> Visoka očekivanja summita G20: kineski predsjednik upozorio na loše stanje svjetske ekonomije

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MX
Mister X
11:09 05.09.2016.

Sada smo saznali nešto...Ali i istinu da su razgovarali...I ništa više ne znamo...

Avatar tomislav21
tomislav21
16:40 05.09.2016.

A trained KGB killer against a former pot head? Place your bets please!

LI
lipotan
11:26 05.09.2016.

Putine molim te uzmi ga sa sobom I vodi ga u Rusiju.