Kistanje

Sukobili se zbog glazbe: Nakon tučnjave i prijetnji, razbio mu auto

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
Sukobili se zbog glazbe: Nakon tučnjave i prijetnji, razbio mu auto
13.01.2020.
u 10:26
Nastala šteta procijenjena je na iznos od 1.500 kuna
Pogledaj originalni članak

U noći s petka na subotu oko 1.40 sati u Kistanjama u kafiću zbog nesporazuma oko glazbe, verbalno, a potom i fizički sukobio se dvojac koji su sukob nastavili i ispred objekta, a kojom prilikom su jedan drugom međusobno ozbiljno prijetili.

– Nakon toga 27-godišnjak sjeo je u svoj osobni automobil, a 23-godišnjak mu je oštetio  vozilo, pri čemu je nastala šteta procijenjena na iznos od 1.500 kuna. Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku  – istakla je Marica Kosor glasnogovornica šibenske policije.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
10:37 13.01.2020.

ti ćeš meni cajke puštat...