Objavila rezultate

Šuica: U svoj ured u Bruxellesu primit ću u 14 umjesto 7 stažista

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Šuica: U svoj ured u Bruxellesu primit ću u 14 umjesto 7 stažista
30.10.2013.
u 13:32
Za stažiranje u uredu Dubravke Šuice prijavilo se čak 456 mladih i obrazovanih ljudi.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska eurozastupnica Dubravka Šuica objavila je rezultate natječana za stažiranje u njezinom uredu.

“Zbog iznenađujuće velikog broja prijava i zahvaljujući činjenici da je u proračunu moga ureda ostalo dovoljno sredstava, umjesto predviđenih sedam primit ćemo četrnaest stažista u ured u Bruxellesu do svibnja 2014.godine,” rekla je zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica.

Za stažiranje u uredu Dubravke Šuice prijavilo se čak 456 mladih i obrazovanih ljudi. Odabrani stažisti dolaze iz svih krajeva Hrvatske: Zagreba, Dubrovnika, Splita, Istre, Međimurja, Varaždina, Slavonije te Bosne i Hercegovine dok asistenti primljeni od početka mandata dolaze iz Zadra, Pleternice, Trilja, Velike Gorice i Dubrovnika.

Svi zainteresirani mogu provjeriti rezultate natječaja na stranici dubravka-suica.eu.

\"Nisam bila u mogućnosti primiti sve kandidate, no zadržat ću sve prijave u bazi podataka, pa ako se ponovo otvori prilika posegnut ću ponovo za njihovim prijavama. Željela bih se zahvaliti svima onima koji su izrazili interes doći u Bruxelles raditi sa mnom i želim im puno poslovnog uspjeha u budućnosti,“ rekla je Šuica.

Stažiranje u Europskom parlamentu trajat će mjesec dana, a opis posla stažista obuhvaća raznovrsne aktivnosti, od uredskih obaveza do pohađanja i asistiranja u organizaciji događaja zastupnika.  

>> Šuica: Građani se još nisu dovoljno saživjeli da smo članica EU

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.