Sudarili se kamion, automobil i motocikl, poginuo vozač automobila

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Sudarili se kamion, automobil i motocikl, poginuo vozač automobila
02.12.2009.
u 17:49
Neslužbeno doznajemo da je osobni automobil krećući se u smjeru Matulja naglo prešao u lijevi trak kojim se iz suprotnog smjera kretao kamion nakon čega je uslijedio frontalni sudar.
Pogledaj originalni članak

RIJEKA - Policijskim očevidom utvrđeno je da je u prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 17 sati na Ljubljanskoj cesti na potezu Rijeka-Matulji poginuo vozač škode, Opatijac V.M. (46), dok su druga dva vozača koja su sudjelovala u nesreći, motociklist na kawasakiju M.D. (40) iz Rijeke i vozač kamiona sisačkih registracija R.M. (30) iz Daruvara, tek lakše ozlijeđeni.

Do nesreće je došlo kad je škoda krećući se iz Rijeke u smjeru Matulja iz nepoznatih razloga prešla u lijevu stranu kolnika kojom se iz suprotnog smjera kretao kamion, nakon čega je uslijedio izravan sudar. Motocikl, koji se kretao iza škode, pokušavajući izbjeći nesreću, otklizao je s ceste i udario u rub kolnika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.