prometna nesreća

Sudar auta i vozila saniteta kod Bjelovara: Nekoliko ljudi je ozlijeđeno

Foto: Hitna uživo 194/Facebook
bjelovar nesreća
Foto: Hitna uživo 194/Facebook
bjelovar nesreća
19.08.2022.
u 09:24
Težina ozljeda zasad nije poznata
Pogledaj originalni članak

Zbog prometne nesreće bio je prekinut promet na državnoj cesti DC28 u mjestu Velika Pisanica kod Bjelovara. Kako su nam jutros potvrdili iz PU bjelovarsko-bilogorske dojava o sudaru između kombija i osobnog automobila stigla je oko 6,50 sati. U tijeku je očevid. 

U nesreći je više ozlijeđenih osoba, a težina ozljeda zasad nije poznata, piše 24sata.

Facebook stranica Hitna uživo 194 objavila je fotografije nesreće, navodeći kako se radi o sanitetu.

Foto: Hitna uživo 194/Facebook
bjelovar nesreća

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:25 19.08.2022.

Vozač njemačke crne limuzine je bio pod cugom i također je skrenuo na drugu stranu ceste. Već se unaprijed može pretpostaviti o kakvom se liku radi. Krkan seljačina kojem nitko ništa ne može, misli da je bogomdan i kreće cugati od najranihih sati. Balkanska legenda kojoj treba oduzeti vozačku zauvijek.

MO
modovisisajteMaraschino
10:49 19.08.2022.

mene je samo jednom vozio bjelovarski sanitet i rekao sam nikad više. nema veze što sam išao na kemoterapije u Zagreb, vozači jednostavno voze sanitet kao da voze vreće krumpira a ne bolesnike

SJ
Stric_Jura
09:55 19.08.2022.

osobito vozače zlorabljenih Audija - tzv. gospodari prstenova - s samo zeru više od 560.000 km na vuri i čunga-lunga gumama.. što se oni imaju kome micati s puta ?!?