osvježena optužnica

Sud sutra o USKOK-ovoj optužnici u slučaju bankomat

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Sud sutra o USKOK-ovoj optužnici u slučaju bankomat
12.03.2012.
u 08:50
Optužnicu protiv trojice bivših čelnika HPB-a i osmorice povlaštenih klijenata banke optužno vijeće vratilo je USKOK-u na doradu
Pogledaj originalni članak

Sjednica optužnog vijeća zagrebačkog Županijskog suda na kojoj se treba odlučiti o utemeljenosti USKOK-ove optužnice u slučaju bankomat odgođena je za sutra jer neki od optuženika nisu dobili pozive za današnju sjednicu, javlja HRT.

USKOK tereti Josipa Protegu da je kao predsjednik uprave HPB-a organizirao grupu za činjenje kaznenih djela, a Ivana Sladonju i Marija Kirinića da su bili članovi te grupe koja je počinila višemilijunsku štetu.

Podsjetimo, optužnicu protiv trojice bivših čelnika Hrvatske poštanske banke te osmorice povlaštenih klijenata banke optužno vijeće prije više od godinu i pol nije prihvatilo nego je vratilo USKOK-u na doradu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar MK
MK
10:19 12.03.2012.

...Kako ga nije uz to sramota nositi majcu sa nadpisom \"Bank Julius Bär\"!?

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:08 12.03.2012.

Njima je cijela drzava bila,...bankomat.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:51 12.03.2012.

Jeli i ovaj zalizani,...bio na Malo vitra?