dueli

Sučeljavanja bi zbog tijesne razlike morala biti presudna

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Sučeljavanja bi zbog tijesne razlike morala biti presudna
08.01.2015.
u 18:55
Žarko Puhovski smatra da je kandidatima minus što duele rutiniziraju, a plus im je što su pred kamerama bez svojih stožera
Pogledaj originalni članak

Kako su pred biračima još dva TV sučeljavanja dvoje predsjedničkih kandidata, postavlja se pitanje mogu li ti obračuni biti presudni u dosad najneizvjesnijoj utrci za Pantovčak?

– TV sučeljavanja u pravilu malo utječu na odluku birača, ali ovaj put ona bi ipak mogla i morala imati presudnu ulogu jer je utrka tako tijesna. No, problem je što nasuprot kandidatima stoje nesposobni novinari, s izuzetkom Mislava Bage koji je do sada jedini bio na visini zadatka. RTL i HTV su loše odradili posao. Danijela Trbović bila je poput kakve domine, nedostajali su joj samo kožna odjeća i bič – reče politički analitičar Žarko Puhovski dodavši da je loše što se izborni kandidati u studiju ne sučeljavaju jedan s drugim, nego s novinarima. Samim kandidatima minus je što sučeljavanja rutiniziraju, stalno ponavljaju iste stvari, dok im je plus što su tada prepušteni samima sebi.

– Sreća je da su tada oboje bez svojih stožera jer im greške i nastaju u stožerima – kaže Puhovski. Za sučeljavanje na Novoj TV interes su iskazale i svjetske novinske agencije. Snimke će prenijeti France Presse, a dolazak je najavila kineska novinska agencija Xinhua. 

>> Kolinda odbila sučeljavanje u Lisinskom 

>> RTL: Josipović je za nastup dobio ocjenu 3.11, a Grabar Kitarović 3.07

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

GO
google385
19:05 08.01.2015.

ja sam vec presudio josipivicu nedam glas jer je lijencario pet veliki I dugi godina molim pidrsku

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
19:02 08.01.2015.

Kandidatu SDP-a i ORAH-a ne mogu pomoći ni sučeljavanja: vidimo rezultate njegove petogodišnje vladavine.

GO
google385
19:07 08.01.2015.

josipovic koketira sa rusima balkanom I istokom I mlati po klaviru zapad I NATI su nasa buducnost zato glas kolindi